Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Képességfelfedező kártya 3-6 éveseknek (mozgáskoordináció)

VAN
Raktárkészlet:
Képességfelfedező kártya 3-6 éveseknek (mozgáskoordináció)
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
4 150 Ft

Képességfelfedező kártya 3-6 éveseknek (mozgáskoordináció)

Részletek

Képességfelfedező kártya 3-6 éveseknek (mozgáskoordináció) a 100 db-os kártyacsomag, 5 témában, 20 db-os játékcsomagokat rejt magában, így többféle játékot is játszhattok, hogy a sikerélmény garantált és feledhetetlen legyen. Mérete praktikus, könnyen elfér a táskában, kiváló útitársként is funkcionál.
A kártyacsomagokat eltérő színekkel különböztettük meg egymástól.

A színek az 5 alapképességeket jelentik, amelyet a doboz tetején lévő piktogramokról is leolvashatsz.
Az 5 alapképesség fejlesztését milyen témák köré fontuk? Gólyaláb, páros láb, lábújjhely, guggolás, járkálás mozgásokat gyakoroltató kártyák. Vásárold meg most, és tedd meg az első lépéseket az ovisod képességfejlesztése érdekében.

Ajánlott életkor: 3-6 éveseknek

Játékosok száma: 2+ Fő

Játékidő: 5-30 perc

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Cikkszám
4460-E
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!