Játszva ismerjük meg a szakmákat

VAN
Raktárkészlet:
Játszva ismerjük meg a szakmákat-ovodavilag.hu
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
D-Toys
2 250 Ft

Játszva ismerjük meg a szakmákat ismerkedjünk meg a szakmákkal, és tedd a helyes helyére a puzzle darabokat!

Részletek

Játszva ismerjük meg a szakmákat a játék játékosan ismerteti a szakmákat a gyermekekkel. A fejlesztőjáték segítségével szórakozva ismerik meg a gyerekek a szakmákat. Különböző feladatok során szakmákhoz tartozó figurákat kell felismerniük és összepárosítaniuk. 

Ezzel az oktató és logikai játéksorozattal a gyermekek szórakozva és játékos formában bővítik a képességeiket.

 

A játék fejleszti:

  • kombinációs készséget
  • logikát
  • szem-kéz koordináció
  • foglalkozások ismeretét

 

Ajánlott kor: 4 éves kortól

Játékosok száma: 1-2 játékos

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
figyelmet,koncentrációt,kombinációs készséget,logikát,finom-motorikus mozgást
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-2 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Dohány Toys
Cikkszám
113685
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!