Imagine társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Imagine társasjáték
Imagine társasjáték
Imagine társasjáték
Imagine társasjáték
Imagine társasjáték
Imagine társasjáték
Imagine társasjáték
Imagine társasjáték
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

10 Éves kor felett
6 990 Ft

Imagine társasjáték

Állítsd össze! Fedd le! Kombináld! Mindezt egy tuti társasjátékban az Imagine-ben! ALKOSS A KÁRTYÁKBÓL, ÉS VEZESD RÁ TÁRSAIDAT A MEGOLDÁSRA!

Részletek

Imagine társasjáték egy igazán kreatív és szórakoztató, mindamellett, képzelettel teli társasjáték!

A játékban csak a képzelet fog határt szabni! 

Az Imagine társasjáték kreatív és egyedi tervezéséért jelölve lett a 2017-es francia As d'or díjra, s azóta is tartja fix helyét a díjnyertes és népszerű játékok sorai között!

Az Imagine játék lényegében egy asszociációs, kreatív társasjáték, amelyben átlátszó, különböző egyszerű alakzatokat formáló kártyákból kell különböző feladványokat alkotni, hogy rávezethesd játékostársaidat a megoldásra!

Ajánlott életkor: 12 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Cikkszám
4986
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!