Fogantyús fa kirakójáték - Háziállatok

VAN
Raktárkészlet:
Fogantyús fa kirakójáték - Háziállatok
Fogantyús fa kirakójáték - Háziállatok
Fogantyús fa kirakójáték - Háziállatok
Fogantyús fa kirakójáték - Háziállatok
Fogantyús fa kirakójáték - Háziállatok
Fogantyús fa kirakójáték - Háziállatok
Kategória
Puzzle és kirakó
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

2-3 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
1 890 Ft

Fogantyús fa kirakójáték - Háziállatok a fogantyús puzzle kiváló szórakozás a legkissebb gyermekek számára 1-3 éves korig és mindeközben hozzájárul a gyermek szín és forma felismerő készségéhez valamint a kombinációs készség fejlesztéséhez. 

Részletek

Fogantyús fa kirakójáték - Háziállatok a fából készült formák vastagok és mindegyiken található egy óriási nagy gomb, amivel gyermeke könnyedén ragadhatja meg az egyes darabokat. A puzzle táblán láthatóak farm állatok színes képe, így könnyen be tudja azonosítani gyermeke a puzzle helyét. 

Kíváló fejlesztőjáték nem csak az óvodában, de otthon is!

Ajánlott életkor: 1-3 éveseknek

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
0051
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!