Fagyöngy szortírozó - építő játék feladatokkal

VAN
Raktárkészlet:
Fagyöngy szortírozó - építő játék feladatokkal
Fagyöngy szortírozó - építő játék feladatokkal
Fagyöngy szortírozó - építő játék feladatokkal
Fagyöngy szortírozó - építő játék feladatokkal
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Viga Toys
10 990 Ft

Fagyöngy szortírozó - építő játék feladatokkal

Szortírozzon gyermeke azaz válogasson színekk, formák szerint és füzzön is egyben! Színes vidám szortírozó játék, mely a gyermekek kedvence

Részletek

Fagyöngy szortírozó - építő játék feladatokkal készségfejlesztő játék óvodásoknak, hogy a színeket és a formákat méh jobban megismerjék,! A játék remekül fejleszti a gyermekek finommotorikus mozgását, mivel a játékban a feladatlapok szerint kell a különböző formákat felfűzni! A játék remekül fejleszti továbbá a térlátást is! 

A színes, fa gyöngyöket kell a rudakra rakosgatni a mintakártyáknak megfelelően. A fa rudakat bele lehet állítani a fa tároló dobozba, így nem fognak eldőlni játék közben. A játék fejleszti a logikus gondolkodást, valamint a finom motoros készségeket.Igazán szórakoztató és egyben készségfejlesztő játék 3-6 éves korig.

Mérete:33,5x33x4 cm.

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Viga Toys
Cikkszám
4471
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!