Éntudatos gyerekek - komplex fejlesztőjáték "Jóga" Miniland

VAN
Raktárkészlet:
Éntudatos gyerekek - komplex fejlesztőjáték
Éntudatos gyerekek - komplex fejlesztőjáték
Éntudatos gyerekek - komplex fejlesztőjáték
Éntudatos gyerekek - komplex fejlesztőjáték
Éntudatos gyerekek - komplex fejlesztőjáték
Éntudatos gyerekek - komplex fejlesztőjáték
Éntudatos gyerekek - komplex fejlesztőjáték
Éntudatos gyerekek - komplex fejlesztőjáték
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Miniland
14 950 Ft

Éntudatos gyerekek - komplex fejlesztőjáték "Jóga" Miniland Tanuljunk meg jógázni, fejlődjünk, élvezzük jótékony hatásait!

Részletek

Éntudatos gyerekek - komplex fejlesztőjáték "Jóga" Miniland Jógázni bármilyen életkorban lehet, a játékkal relaxációs és éberségfejlesztő gyakorlatokat illesztünk be a közös játékba, hogy a gyermekek elsajátítsák és átéljék a tudatos jelenlét jótékony hatásait. Amennyiben pontosan és rendszeresen végezzük a gyakorlatokat, segítségükkel a gyermek képes lesz kezelni a mindennapi élettel együtt járó feszültségeket vagy a szorongást. Ajánlott otthon és az iskolában is.

A készlet tartalmaz egy két részból álló gomba alakú eszközt, 6x6 játékot megjelenítő kartonkorongot, egy kisebb kartonkorongot a digitális anyaghoz szükséges linkkel és kóddal, valamint egy színes útmutató füzetet.

A játék fejleszti a testmozgást, koncentrációt, beszédkészséget, érzelmi intelligenciát, javítja az általános hangulatot, mentális állapotot, a csoportfegyelmet.

Ajánlott 5 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
egyensúly, mozgás,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-20 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Miniland
Cikkszám
15021
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!