Dinós Világító rajzasztal

VAN
Raktárkészlet:
Dinós Világító rajzasztal
Kategória
Rajzolás, Festés
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Nebulous Stars
17 690 Ft

Dinós Világító rajzasztal

Rajzolj és kreatívkodj a kedvenc dinóiddal és ezzel a szuper rajzasztallal

Részletek

Dinós Világító rajzasztal Ultravékony világító rajztábla,USB kábel,5 mindkét végén kihegyezett színes ceruza,Fekete rajztoll,Másolható mintaoldalak,10 nyomtatott rajzsablon,Gyűjthető dinoszaurusz kártya,tárolódoboz
A LED megvilágítású rajztábla rendkívül vékony (csak 5mm) és könnyű, ami hordozhatóvá, stílusossá és praktikussá teszi. Szállítása és tárolása is egyszerű. A rajztábla világítása tökéletesen egyenletes, ragyogó és villogásmentes – ideális sablonkövető rajzoláshoz, kalligráfiához, tervezéshez és szabadkézi rajzhoz is. Kezelése egyszerű: be- és kikapcsolható, fényereje is állítható egyetlen gomb megérintésével.

 

Dinós Világító rajzasztal  tartalma: 

  • előre kinyomtatott (átrajzolható) sablonok
  • másolható minták
  • 5 darab (mindkét végén kihegyezett, összesen 10 színű) színes ceruza
  • 1 fekete színű rajztoll és egy USB kábel van
  • a készlet USB fali töltőt nem tartalmaz

 

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Nebulous Stars
Cikkszám
15151
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!