CubicFun Diadalív 3D 26 db-os

VAN
Raktárkészlet:
CubicFun Diadalív 3D 26 db-os-ovodavilag.hu
Kategória
3D puzzle
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
CubicFun
1 950 Ft

CubicFun Diadalív 3D 26 db-os építsd meg a diadalív kicsinyített mását!

Részletek

CubicFun Diadalív 3D 26 db-os 3D puzzle ami gyermeke kedvenc elfoglaltsága! Az épületek méretarányos kicsinyített mása felépítve! Rakd ki a kedvenc épületedet, ami a világ legkülönlegesebb és leglátogatottabb épületei! Szinte mindenki ismeri őket! Az épületet összerakásához nincs szükség ragasztóra, ám fenomenálisan néznek ki, és szobád gyönyörű elemei lesznek! Gyűjtsd össze 3D puzzle formájában a világ legkülönlegesebb épületeit és építsd meg őket kicsiben!

 

CubicFun Diadalív 3D 26 db-os darabszám: 26 db

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

fiúknak
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
CubicFun
Cikkszám
C045h
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!