Brainbox Mitoszok és Szörnyetegek társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Brainbox Mitoszok és Szörnyetegek társasjáték-ovodavilag.hu
4 290 Ft

Brainbox Mitoszok és Szörnyetegek társasjáték mit jegyzel meg 10 másodperc alatt?

Részletek

Brainbox Mitoszok és Szörnyetegek társasjáték  találkoztál már a görög mitológiából ismert, rémséges Medúzával?

A BrainBox Mítoszok és Szörnyetegek szuper agytorna és szórakozás, egy vagy akár több játékos részére!

Jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán szereplő jelenetről, majd dobj a kockával és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre. Azonban légy friss és minél gyorsabb ad meg a választ, hisz a homokóra az időt mér, és bizony csak 10 másodperced van a helyes válasz megadására.

Remek szórakozás és tanulás egy társasjátékban. Ezt a társasjátékot még felnőtteknek és családoknak is ajánljuk. Minden Brainbox társasjáték tud valami újat és szórakoztatót mutatni!

 

Brainbox Mitoszok és Szörnyetegek társasjáték tartalma:

  • 55 db kártya
  • 1 db kártya a szabályokkal
  • 1 db homokóra
  • 1 db dobókocka

 

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Játékosok száma: 1-6 játékos játszhatja

Adatok
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Fejlesztési terület
gyorsaság, reflex, memória, figyelem,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-6 játékos
Gyártó
Brainbox
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Brainbox
Cikkszám
936592
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!