Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Brainbox-Környezetismeret társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Brainbox-Környezetismeret társasjáték
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Brainbox
4 450 Ft

Brainbox-Környezetismeret társasjáték ne csak saját magad ismerd meg, hanem a környezetedet is! Ebben lesz segítségedre és bevezet a környezet világába ez a társasjáték!

Részletek

Brainbox-Környezetismeret társasjáték ismerd meg a környezetedet a Brainbox társasjáték segítségével! Kifejezetten családok részére készült társasjáték, hogy játék közben megismerje és fejlessze a gyerek képességeit! Fejleszti a megfigyelőkészséget és a memóriát! A játékban az nyer aki a legtöbb kártyát összegyűjti 10 perc alatt!

Óvodásoknak és kisiskolásoknak rendkívül jó fejlesztő és ismertető játék! 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
kommunikáció, kombinációs készség, kreativitás, rugalmas gondolkodás, memória,
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Brainbox
Cikkszám
936400
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!