Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Brainbox: A világ országai társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Brainbox: A világ országai társasjáték
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Brainbox
4 990 Ft

Brainbox termékek nem csak egy sima társasjáték, hanem egy tökéletes készségfejlesztő is, remek agytorna kicsiknek! Játszhatod egyedül, de akár a barátaid is beszállhatnak a játékba!

Részletek

Brainbox termékek nem csak egy sima társasjáték, hanem egy tökéletes készségfejlesztő is, remek agytorna kicsiknek! Játszhatod egyedül, de akár a barátaid is beszállhatnak a játékba! Ebben a játékban a világ országaival ismerkedhetsz meg, a kihúzott kártyalapodat jól figyeld meg 10 másodperc alatt, melyet egy homokóra segítségével tudjátok az időt mérni! Majd ha a dobókockát már eldobtad, válaszolj a helyesen a kockán szereplő minta szerint! Hihetetlenül jó agytorna, és fejleszti a memóriádat, és a megfigyelő készségedet is!

 

A játék tartalmaz:

  • 71 db kártyalapot
  • 1 db homokórát
  • 1 db dobókockát

 

A játékot 1-8 játékos játszhatja!

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
kommunikáció, kombinációs készség, kreativitás, rugalmas gondolkodás, memória,
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Brainbox
Cikkszám
936011
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!