Twister party társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Twister party társasjáték
Twister party társasjáték
Twister party társasjáték
Twister party társasjáték
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Hasbro
8 490 Ft

Twister party társasjáték kicsiknek és nagyoknak egyaránt, otthonra és buliba pláne!

Részletek

Twister party társasjáték partik játéka egy új, továbbfejlesztett változatban egy családi vagy baráti parti-játék fergeteges megrendezéséhez. Szórakoztató, mozgalmas , egyszóval nem hiányozhat a polcokról. 

Két új mozdulattal bővült az új kiadás, a szabályok azonban a régiek! Az új változatban két új lehetőség a ,,Levegő,, és a  ,,Választás,, jelenik meg. A ,, Levegő.. pörgetésnél a kezedet, vagy a lábadat a levegőbe kell emelned. A választás pedig megkönnyíti a helyzetedet, eldöntheted, hogy mi legyen a következő lépés.

Nincs olyan parti, szülinap, családi összejövetel, ahol a Twister ne aratott volna fergeteges, elsöprő sikert. Itt mindenki jól szórakozik, az is aki játszik és az is aki csak nézi. 
Ha nem ismertétek volna, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljátok, hisz tuti a kedvenc játékotok lesz!
Ajánlott: 5 éves kortól
Játékosok száma: 2-6 játékos
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-4 játékos játszhatja
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Hasbro
Cikkszám
98831498
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!