Tabu társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Tabu társasjáték
Tabu társasjáték
Tabu társasjáték
Tabu társasjáték
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

10 Éves kor felett
Gyártó
Hasbro
9 590 Ft

Tabu társasjáték-Hasbro találjátok ki mi a Tabu!

Részletek

Tabu társasjáték-Hasbro írd körül a kártyán szereplő szót amit a társaidnak, ki kell találni! Ha a szerencse melléd szegődik, könnyen és gyorsan körülírod! Remekül fejleszti a szókincset. Ám vigyázz, nem ejthetsz ki semmit sem a tiltott szavakból! 

Például a kitalálandó szó az alku ...Gondolkodj!...nem használhatod az ár,áll,drága,piac,megegyezés szavakat. Jól figyelj, mert nem is olyan egyszerű, de gyorsan és szórakozva bele fogtok jönni, és pikk pakk mehet is a játék

A Tabu társasjáték tartalma:

  • 1 db kocka,
  • 1 db játéktábla,
  • több mint 1 000 tabu szó,
  • 1 db pontozótömb,
  • 1 db Tabu duda,
  • 1 db kártyatartó,
  • 1 db homokóra,
  • 1 db játékszabály 

Ajánlott kor: 8 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Hasbro
Cikkszám
A4626165
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!