Süthető gyurmák

Süthető gyurmák a gyermekek nagy kedvencei a süthető vagy égethető gyurmák! Az ovodavilag.hu játék webshopban megtalálja gyermeke kedvenc színű süthető gyurmáját! Készítse el az alakzatot, majd tegye be a sütőbe 130 fokra és 30 perc alatt szinte egy játszható alakzatot kap, amely megszilárdul! A gyermekek azért is szeretik nagyon, hisz könnyen formázhatóak, és külön élvezetet az, hogy ki kiell égetni azaz sütni a gyurmát! Válogasson a rengeteg színben pompázó süthető, égethető gyurmák közt és rendelje meg online az ovodavilag.hu játék webáruházból!

Nézet:
Sorrend:

Süthető és Égethető gyurmák webáruház

Süthető égethető gyurmák, melyek nem csak az ovis gyermekek nagy kedvencei, de a szülők is szívesen készítenek belőle különböző kreatív formákat! Az egyik legjobb kreatív elfoglaltság melyet nem csak ovikban, de otthon is szívesen készítenek a gyerkőcök! Az égethető gyurmák egészen sokszunűek, szinte a szivárvány minden színében meglehet találni! Egy darab süthető gyurma egy szín! Azonban a színek könnyen keverhetők! A gyurmát könnyen tudják formázni a gyerekek, így szinte mondani sem kell, hogy milyen jól fejleszti a gyermekek finommotorikus készségét és a kreativitásukat, mindamellett egy nagy érdeklődéssel és várakozással teli időt nyújt a gyermekek számára a sütés!

A süthető gyurmákat könnyen megtudja gyermeke az épp megálmodott formákra alkotni, melyet később sütőbe helyezve kiégetünk azaz megsütünk! Körülbelül olyan 30 percen keresztül sütünk és 130 C-on.

Válogasson gyermekének otthonra, vagy saját magának Fimo Süthető gyurmát, és készítse el kedvenc formáját! Fimo gyurmák széles választékban online vásárlás ovodavilag.hu játék webáruház és online játékbolt!