TOP termékek

Szállítási megoldások

Személyes átvétel Csodafa Játékbolt,

3200 Gyöngyös, Püspöki út 2.

                                                                                      

Szállítási feltételek 

 

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate

Süthető gyurmák

Süthető gyurmák a gyermekek nagy kedvencei a süthető vagy égethető gyurmák! Az ovodavilag.hu játék webshopban megtalálja gyermeke kedvenc színű süthető gyurmáját! Készítse el az alakzatot, majd tegye be a sütőbe 130 fokra és 30 perc alatt szinte egy játszható alakzatot kap, amely megszilárdul! A gyermekek azért is szeretik nagyon, hisz könnyen formázhatóak, és külön élvezetet az, hogy ki kiell égetni azaz sütni a gyurmát! Válogasson a rengeteg színben pompázó süthető, égethető gyurmák közt és rendelje meg online az ovodavilag.hu játék webáruházból!

Tovább

Süthető és Égethető gyurmák webáruház

Süthető égethető gyurmák, melyek nem csak az ovis gyermekek nagy kedvencei, de a szülők is szívesen készítenek belőle különböző kreatív formákat! Az egyik legjobb kreatív elfoglaltság melyet nem csak ovikban, de otthon is szívesen készítenek a gyerkőcök! Az égethető gyurmák egészen sokszunűek, szinte a szivárvány minden színében meglehet találni! Egy darab süthető gyurma egy szín! Azonban a színek könnyen keverhetők! A gyurmát könnyen tudják formázni a gyerekek, így szinte mondani sem kell, hogy milyen jól fejleszti a gyermekek finommotorikus készségét és a kreativitásukat, mindamellett egy nagy érdeklődéssel és várakozással teli időt nyújt a gyermekek számára a sütés!

A süthető gyurmákat könnyen megtudja gyermeke az épp megálmodott formákra alkotni, melyet később sütőbe helyezve kiégetünk azaz megsütünk! Körülbelül olyan 30 percen keresztül sütünk és 130 C-on.

Válogasson gyermekének otthonra, vagy saját magának Fimo Süthető gyurmát, és készítse el kedvenc formáját! Fimo gyurmák széles választékban online vásárlás ovodavilag.hu játék webáruház és online játékbolt!

Tovább