Építs és játssz! piac-fürdőjáték

VAN
Raktárkészlet:
Építs és játssz! piac-fürdőjáték
Építs és játssz! piac-fürdőjáték
Építs és játssz! piac-fürdőjáték
Építs és játssz! piac-fürdőjáték
2 990 Ft

Építs és játssz! piac-fürdőjáték

Részletek

Építs és játssz! piac-fürdőjáték mert a fürdőben is kell játszani! Tapaszd a csempére, adj neki egy kis vizet és már indulhat is móka és kacagás fürdés közben! Pancsolás közben kísérd el a kislányt és aranyos kiskutyáját erre a piacra, ahol már az árus kipakolta sok - sok finom zöldséget, gyümölcsöt!

Remek fürdőjáték habszivacsból, amely szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását, képzelőerejét!

 

A csomag tartalma:

  • 11 darab habszivacs elem

 

Ajánlott életkor: 2 éves kortól

Adatok
Kategória
Fürdőjátékok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

1-2 Éveseknek
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,finom-motorikus mozgást,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Gyártó
Meadow Kids
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Meadow Kids
Cikkszám
MK-234
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!