Csodapalota társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Csodapalota társasjáték
Csodapalota társasjáték
Csodapalota társasjáték
Csodapalota társasjáték
7 590 Ft

Csodapalota társasjátékban aprócska tündérek mindenhol csodálatos palotákat építenek. A bokrok alján, a fák tövében, a magas fű között bukkanhatsz rájuk, ha elég szemfüles vagy. Ez köztudott. Azonban most rajtad van a sor, hogy kipróbáld, milyen ügyes építőmester vagy!

Részletek

A kihívás adott, éppen ezért én is a 25-30-as korosztálynál próbálkoztam vele. Persze visszakézből jött a "Ne már!", ami valahol érthető: mit fárasztok én egy felnőtt, társasjátékozni vágyó bandát gyerekjátékkal? Végül is belementek...
Ha azt mondom, hogy 5 perc után kezdtünk sikítva röhögni, akkor szerintem sokat mondok.

 

A titok a "mester és tanítványok" elevezésű csapatverseny volt. Az a legszórakoztatóbb játékmód… de kezdjük mégis inkább az elején:

Nehézségi szinttől függően magunkhoz veszünk egy feladatkártyát és 3-16 (!) építőkockát, majd ezekből megpróbáljuk felépíteni a képen látható palotát. De nem azt a képet nézzük, amin az ezen kockákból felépített valami látható - fenét, az a megfejtés -, hanem az illusztrációt:
egy igazi, "domb tövén, hol nyúl szalad"típusú csinos kis tündérépítészeti remekművet, bevakolva, lefestve, tetőcserép, ablak, homlokdísz, harangvirágok…
A lényeg, hogy amellett, hogy a dekor alatt ki kell figyelni a formát, míg a mi építményünk kockaelemek halma lesz, a kép, amit látunk egységes, egész testet ábrázol.

 

Ha valamelyik torony egy kicsivel hosszabb a képen, akkor az valamivel valószínűleg alá van polcolva. Figyelni kell a falak hosszúságát, szélességét, mert abból lehet kikövetkeztetni, hogy hány darab és milyen elemből van felépítve.

Adatok
Kategória
Társasjáték
Fejlesztési terület
logika, figyelem, koncentráció,
Gyártó
Gémklub
Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Gyártó
Gémklub
Cikkszám
751755
Kiegészítő termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!