Colorio társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Colorio társasjáték-ovodavilag.hu
Colorio társasjáték-ovodavilag.hu
Colorio társasjáték-ovodavilag.hu
Colorio társasjáték-ovodavilag.hu
Colorio társasjáték-ovodavilag.hu
Colorio társasjáték-ovodavilag.hu
7 950 Ft

Colorio társasjáték remek szórakozást nyújt az egész család számára a Colorio társasjáték!

Részletek

Colorio társasjáték minden lépés során felfordítunk egy kupakot, amiket vagy másik mezőre teszünk át, vagy leveszünk a játékról. Az a játékos, aki egy színből az 5-et fedi fel, kiesik a játékból. Taktikus családi társasjáték, egyszerű szabályokkal! Aki megjegyzi, hogy melyik szín hol van, annak könyebben megy a dolga! Jó memória, szerencse és kockázatvállalás vezethetnek a győzelemhez. Egy biztos egy parti sosem elég!

 

A játék kezdetekor 25 letakart mező alatt ötször öt különböző szín van! Mindenb lépésben hármat felfordítunk a táblán lévő kupakokból, amiket vagy áthelyezünk egy eltérő színre, vagy végleg levesszük a játékfelületről. 

Amikor egy kivételével mindenki kiesik a játékból, a játéknak vége. Ez a játékos lesz a győztes!

 

Játékosok száma: 2-5 játékos játszhatja

Ajánlott életkor: 6 éves kortól

Játékidő: 15-20perc

Adatok
Kategória
Logikai játékok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Fejlesztési terület
logika,stratégia,térlátás,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-5 játékos játszhatja
Gyártó
Piatnik
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Piatnik
Cikkszám
773891
Kiegészítő termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!