Zenélő babajáték Kacsa Hola

VAN
Raktárkészlet:
Zenélő babajáték Kacsa Hola
Zenélő babajáték Kacsa Hola
Zenélő babajáték Kacsa Hola
Zenélő babajáték Kacsa Hola
Zenélő babajáték Kacsa Hola
Zenélő babajáték Kacsa Hola
Zenélő babajáték Kacsa Hola
Zenélő babajáték Kacsa Hola
Kategória
Készségfejlesztő babajátékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

1-2 Éveseknek
Gyártó
Hola
5 290 Ft

Zenélő babajáték Kacsa Hola

Interaktív kacsa a legkissebbek kedvenc fejlesztő játéka!

Részletek

Zenélő babajáték Kacsa Hola a legkissebb gyermekek kedvenc játéka az interaktív kacsa! Nyomd meg a kacsán a gombokat és különböző dallamokkal szórakoztat, valamint világít! A kacsa fején levő gombot megnyomva, egyszerre zenél és táncol, szórakozás a babának! A zenélő kacsa interaktív bébijáték fejleszti a gyermekek finommotorikus készségét illetve a gyermek megfigyelőkészségét!

 

Zenélő babajáték Kacsa Hola jellemzői:

  • ajánlott életkor: 18 hónapos kortól
  • anyaga: műanyag
  • magassága kb 17 cm
  • a játék 3 db 1,5 V AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Hola
Cikkszám
794958
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!