Xilofon színes játék hangszer

VAN
Raktárkészlet:
Xilofon színes játék hangszer
2 990 Ft

Xilofon színes játék hangszer

Legyen a gyermek első hangszere egy színes gyermek xilofon, melyel öröm lesz a ritmus!

Részletek

Xilofon színes játék hangszer színes élénk színekben pompázó xilofon, mely a gyermek első hangszere! A csomagolásban 2 db ütő és még 6 db kotta is található, így a játék még érdekesebb lesz a gyermekek számára! Hiszen a kottán a számjegyek vannak megjelölve, így csak azokat kell a gyermeknek leütni és már indulhat is a játék!

 

A játék remekül fejleszti a készséget, hisz megismerik vele a gyermekek a színeket és a számokat, mindamellett, hogy remek ritmusérzéket fejleszt!

 

Xilofon színes játék hangszer jellemzői:

  • anyaga: fém, műanyag
  • ajánlott életkor: 3 éves kortól
  • 2 db ütő
  • 6 db kotta
  • a xilofon mérete: 24x12 cm

 

Adatok
Kategória
Hangszer
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
791230
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!