Xilofon babáknak színes műanyag

VAN
Raktárkészlet:
Xilofon babáknak színes műanyag
Kategória
Hangszer
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
3 550 Ft

Xilofon babáknak színes műanyag

Legyen a baba első hangszeren egy élénk színű xilofon!

Részletek

Xilofon babáknak színes műanyag a gyermekek már 3 éves koruktól szívesen ismerkednek a különböző hangszerekkel, így a xilofon különösen nagy népszerűségnek örvend! A hangszert kerekeken lehet húzni, így a gyermek könnyen magával viheti, míg a xilofon másik oldala egy fogantyúval van ellátva! 

A játék remekül fejleszti a kézügyességet és a ritmusérzéket!

 

Xilofon babáknak színes műanyag jellemző:

  • ajánlott életkor: 3 éves kortól
  • anyaga: műanyag és fém
  • fejleszti a ritmusérzéket
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
767570
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!