Vonatkészlet (63 db-os)

VAN
Raktárkészlet:
Vonatkészlet (63 db-os)
Kategória
Vonatok Vonatkészletek
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Mentari
12 990 Ft

Vonatkészlet (63 db-os) járj be különleges utata ezzel  fa vonatkészlettel. Építsd meg a saját vasutadat, ahol a vonattal végig száguldhatsz! A vonatpályán külön sínekkel kis is egészítheted így még nagyobb pályát építhetsz belőle!

Vonatkészlet (63 db-os) jelezői:

  • Méret: 75 x 64 x 11 cm
  • alapanyaga: Fa
  • ajánlott életkor: 3-6 éveseknek

 

 

Részletek

Miért vásároljon fa játékautókat, fa garázsokat és fa vonatszetteket?

Minőségi fajátékok vásárlása online az ovodavilag.hu játék webáruházból! Játék Fa autók, melyek a gyermekek kezére lettek méretezve! Könnyen megfoghatók és élénk színeik felkeltik a gyermekek figyelmét! A játékautókkal nem csak a fiúk, de a lányok is szeretnek játszani! 

A legmenőbb játékautókat kínáljuk gyermeke figyelmébe, melyek gondosan lettek összeválogatva, megfelelve a magas minőségű elvárásoknak!

A magas minőség fontos számunkra, hisz hisz megannyi óvodát és intézményt szolgálunk ki, így nem mindegy, hogy mi kerül a gyermekek kezébe!

 

Fa játékautók, fa garázsok, fa vonatok és fa autópályák

Minden ami fajáték és minden ami a kisfiúkat a legjobban leköti! Vásárolja meg gyermekének online a kedvenc faautóját, vagy épp garázsát! 

Fú játékok közül ezek a legmenőbbek és a traktorok!

Vásároljon online minőségi fa vonatszettek gyermekének és mi házhoz szállítjuk Önnek!

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Mentari
Cikkszám
3154
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!