Uno kártyajáték

VAN
Raktárkészlet:
Uno kártyajáték-ovodavilag.hu
Kategória
Kártyajáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Magyar Gyártó
990 Ft

Uno kártyajáték az egyik legnépszerűbb kártyajáték gyermekek és felnőttek körében!

Részletek

Uno kártyajáték klasszikus, világszerte elterjedt, családi kártyajáték az UNO.

A játék célja, hogy minél előbb megszabaduljunk az összes laptól, ami a kezünkben van. De vigyázz, mielőtt az utolsó előtti lapot eldobnánk, mondani kell, hogy UNO! Aki erről elfeledkezik, az két lapot húz a pakliból!

A játékot akciókártyák "színesítik", még érdekesebbé téve a kártyázást: húzz kettőt kártya, visszafordító kártya, kimaradsz kártya, színválasztó kártya, színválasztó-húzz négyet kártya. 

A Uno kártyajáték az egyik legnépszerűbb kártyajáték nem csak a gyermekek körében, de felnőttek körében is remekül hódít!

Óvodásoknak is jó szórakozás, hisz egy leleményes óvónő a színeket és a számokat is ezzel a kártyával tanítja!

 

Jó szórakozást!

Jellemzők: anyaga: karton
Játékosok száma: 2-10 játékos
Ajánlott kor: 7 éves kortól ajánlott

 

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi játékokat gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából!

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
logikát,memóriát,kombinációs készséget,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-5 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Magyar Gyártó
Cikkszám
711408
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!