Újszülött játékbaba interaktív - Lunabebe

-25%
VAN
Raktárkészlet:
Újszülött játékbaba interaktív - Lunabebe-ovodavilag.hu
Újszülött játékbaba interaktív - Lunabebe-ovodavilag.hu
Újszülött játékbaba interaktív - Lunabebe-ovodavilag.hu
Újszülött játékbaba interaktív - Lunabebe-ovodavilag.hu
Kategória
Interaktív
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
5 990 Ft
4 490 Ft

Újszülött játékbaba interaktív - Lunabebe gondoskodj a játékbabádról!

Részletek

Újszülött játékbaba interaktív - Lunabebe gondoskodj a kedvenc játékbabádról. Az intareaktív játékbaba pocakját, ha megnyomod, akkor sír, és mondja, hogy mama és papa! A szettben még találsz injekciót és sztetoszkópot, ha a babád megbetegedne, meg tudd gyógyítani! Vedd le a sípkáját és altasd el!

 

Újszülött játékbaba interaktív - Lunabebe jellemzői: 

  • mérete: 30 cm
  • a játékbaba teste puha, fürdetésre nem alkalmas
  • a játékbaba a szemét nem hunyja le
  • 1 db injekciós tű
  • 1 db sztetoszkóp

 

A játékbaba elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz!

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Az ár 1 db játékbabára vonatkozik!

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Cikkszám
791469
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!