Újszülött baba fiú

VAN
Raktárkészlet:
Újszülött baba fiú
Újszülött baba fiú
Újszülött baba fiú
Újszülött baba fiú
6 990 Ft

Újszülött baba fiú a szerepjátékok legfontosabb kelléke a lányok részére az újszülött csecsemő babák

Részletek

Újszülött baba fiú a szerepjátékok alap kellékei a csecsemő abák! Fontos játékbabák ezek a lányok számára, hisz utánozhatják rajtuk ahogy anyu a kis testvért öltözteti, pelenkázza és gondját viseli!

Részletesen kidolgozott vonásaik, vonzó külsejük, lágy illatuk kedves, szerethető játszótársakká teszik őket mind a kislányok, mind a kisfiúk számára.

A műanyag testű babák neme egyértelműen megállapítható. Segítségükkel már a kisgyermekkor elején elkezdhetjük kialakítani a más nemű emberek iránti tiszteletet, az együttélés alapvető szabályait, míg a textil testű babáknak nincs jelezve a neme.
A mai életükben a gyerekek sokszor találkoznak akár csoportközösségükben is más bőrszínű társaikkal. Éppen ezért tartottuk fontosnak az ilyen babák megjelentetését is.

A Miniland a babák gyártásakor is ragaszkodott egyik meghatározó szempontjához, a biztonsághoz: ez a játékszer sem tartalmaz az egészségre káros anyagokat, és kifejezetten kisgyermekek részére alakították ki. Lágy, rugalmas műanyagból készült, a testrészek hermetikusan illeszkednek, így a baba vízbe mártható és mosható.

 

Méret: 40 cm

Anyaga: műanyag

Ajánlott életkor: 2 éves kor felett

Adatok
Kategória
Újszülött játékbaba
Gyártó
Miniland
Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Gyártó
Miniland
Cikkszám
ML31001
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!