Trópusi kert játszva tanulni társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Trópusi kert játszva tanulni társasjáték
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
D-Toys
2 150 Ft

Trópusi kert játszva tanulni társasjáték

Játszanak együtt a gyermekek ebben a zsórakoztató együttműködésre nevelő játékban, melyet kimondottan az óvodás korosztálynak ajánlunk!

Részletek

Trópusi kert játszva tanulni társasjáték tórpusi gyümölcsök és trópusi kert, melyben a kismajmok is szemet vetettek a finomabbnál finomabb gyümölcsökre! Fogjatok össze és zsákmányoljátok el Ti a majmócák elől a gyümölcsöket! Ki lesz az ügyesebb a kismajmok vagy Ti gyerekek? 

A játék remek szórakozás nem csak az óvodában, de akár családi társasnak is kíváló! 

A játék során a gyerekek együttműködést tanulnak!

 

Trópusi kert játszva tanulni társasjáték jellemzői:

  • 2-4 fő játszhatja
  • ajánlott életkor: 3-7 éveseknek
  • anyaga: műanyag és papír
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
D-Toys
Cikkszám
113081
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!