Textilhuzat lufira - Forest

VAN
Raktárkészlet:
Textilhuzat lufira - Forest -ovodavilag.hu
Textilhuzat lufira - Forest -ovodavilag.hu
Textilhuzat lufira - Forest -ovodavilag.hu
Textilhuzat lufira - Forest -ovodavilag.hu
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

2-3 Éveseknek
Gyártó
Djeco
3 050 Ft

Textilhuzat lufira - Forest Pihekönnyű lufilabda a Djeco kínálatában!

Részletek

Textilhuzat lufira - Forest Fantasztikus, új labda kivitelezés a Djeco kínálatában!

Minden gyerek imádni fogja, az új labdát, mely pihekönnyű, viszont strapabíró. A 22 cm-es vidám, színes mintás textil huzatba egy lufit helyezünk, ezt felfújva máris egy nagyon klassz, mintás labdát kapunk. A textil mosható.

A játékszer kiváló nyaralásokhoz, utazások során, mert ha nincs rá szükségünk egyszerűen leengedjük, s máris minimális helyet foglal. Ha mégis játszani szeretnénk, akkor egyszerűen felfújjuk és pikk pakk kész. Akár a szobában, akár a szabadban használható.

 

A csomagban 1 darab textil huzatot és 3 darab strapabíró lufballont találunk.

 

Nagyszerű játékszer kisfiúk és kislányok számára 2-7 éves kor között

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
egyensúly, mozgás,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ2053
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!