Társasjáték - Tükörépítő Djeco

VAN
Raktárkészlet:
Társasjáték - Tükörépítő - Archichato -ovodavilag.hu
Társasjáték - Tükörépítő - Archichato -ovodavilag.hu
Társasjáték - Tükörépítő - Archichato -ovodavilag.hu
Társasjáték - Tükörépítő - Archichato -ovodavilag.hu
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Djeco
7 290 Ft

Társasjáték - Tükörépítő - Archichato Figyeld meg, építsd meg! Nagyszerű készségfejlesztő játék a Djeco kínálatában!

Részletek

Társasjáték - Tükörépítő - Archichato Djeco nagyszerű tükörépítő készségfejlesztő játék az írás- és olvasástanulás alapjainak elsajátításához. A jó kép- és formafelismerés elsajátítása ehhez elengedhetetlen.

Figyeld meg a feladatot,gondold át, miket és hol látsz a képen, majd építsd fel minél gyorsabban. Gyakorolhatod egyedül, vagy hívd ki barátaidat egy kis építőversenyre. A szórakozás garantált!

 

A doboz tartalma:

  • 2 x 9 db építő gúlát
  • 30 db  "kihívás" kártyát tartalmaz

 

Ajánlott 6 éves kortól fiúknak és lányoknak egyaránt

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
megfigyelő képességet, figyelmet, logikát, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodás, összefüggések felismerését,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ8442
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!