Talicska - kiskocsi - Red Trott'it! Djeco

VAN
Raktárkészlet:
Talicska - kiskocsi - Red Trott'it! Djeco
Talicska - kiskocsi - Red Trott'it! Djeco
Talicska - kiskocsi - Red Trott'it! Djeco
Talicska - kiskocsi - Red Trott'it! Djeco
Kategória
Tologatós játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Djeco
17 990 Ft

Talicska - kiskocsi - Red Trott'it! Djeco

Kicsi kocsi, mellyel akár kültéren akár beltéren öröm és mozgalmas lesz a játék! Elegáns kiskocsi, nagy talicska, ami húzható, tolható a Djecotól.

Részletek

Talicska - kiskocsi - Red Trott'it! Djeco pPraktikus, több funkciós játék a húzható, tolható kiskocsi, melyet nem csak a fiúk, de a lányok is szeretnek vele játszani!

Ez a játék kiskocsi lehet a tároló doboza a gyakran kézben levő játékoknak, lehet kapaszkodó a járni tanuló kisdednek, lehet talicska, amin kacagva ülhet, míg a testvérei húzzák. Elenánsan tervezett, szép, és praktikus játék.

 

Méretei: 41 x 46 x 37 cm

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
0205
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!