Sztorikocka cselekvésekkel

VAN
Raktárkészlet:
Sztorikocka cselekvésekkel
Sztorikocka cselekvésekkel
Sztorikocka cselekvésekkel
Sztorikocka cselekvésekkel
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Gémklub
3 990 Ft

Sztorikocka cselekvésekkel izgalmas történetek várnak rátok ezzel a szokatlan ám annál egyszerűbb szójátékkal és a sztori kockával!

Részletek

Sztorikocka cselekvésekkel legyél te a mesemondás királya a sztorikocka segítségével!
Kapcsolj össze kilenc képet és abból kerekedjen ki egy igazán jó sztori, ami csakis a Te képzeletedre van rábízva!

A játékszabály igen egyszerű!: találj ki egy történetet ami a Te fantáziádtól függ, a kidobott 9 kocka képeivel! Amennyiben a kilenc kocka soknak bizonyul tudod könnyíteni is. Dobj csak 3 kockával és meglásd azzal még könnyebben tudsz első körben mesélni, és innentől már építkezhetsz is a sztorikkal. A cél nem is a játék megnyerése, inkább a szórakozás, hisz olyan furfangos és szövevényes sztorik tudnak születni, hogy csak ámulsz és bámulsz! Légy ügyes és mesélj minnél többet, és kerekedjen a szókincsed, hisz biztos találkozol olyan szavakkal a másik történetében amit még nem hallottál.


A játék tartalmaz 9 kockát, melyek mindegyikén 6 különböző kép van, azaz összesen 54 kép, viszont a kombinációs lehetőségek száma több millió, így sosincs két egyforma mese!

Óvodás csoportoknak is nagyszerű játék!

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
kommunikáció, szókincs, asszociációt, fogalmazási képességet, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,szövegértést,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-20 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
273727
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!