Szortírozó doboz - fa párosító doboz - 6db-os

VAN
Raktárkészlet:
Szortírozó doboz - fa párosító doboz - 6db-os
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Viga Toys
6 690 Ft

Szortírozó doboz - fa párosító doboz - 6db-os

Melyik hová tartozik és melyiknek van hol a helyes helye! Válogasd szét és szortírozd szét az állatokat, számokat, és ételeket! 

Részletek

Szortírozó doboz - fa párosító doboz - 6db-os gyrekek nagy kedvencei a szortírozós vagy válogatós játékok! Ebben a fajátékban megismerkedhetnek a gyerekek a különböző számokkal, ételekkel és állatokkal!

A fejlécet a doboz tetején bemetszett tartóba kell helyezni, majd kezdődhet a csoportosítás, szétválogatás, sorba rendezés. 

A játékhoz 4 hosszú fatábla tartozik, melyeknek mindkét oldalán egy-egy sorminta látható 6 színes képpel. 48 darab kis falapocska közül kell az első darabot kiválasztani és a párjához tartozó nyíláson bedobni.

 

A játék remekül fejleszti a gyermekek finommotorikus készségét a forma felismerést!

 

Ajánlott életkor: 3-6 éveseknek

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Viga Toys
Cikkszám
6603
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!