Szópárbaj társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Szópárbaj társasjáték
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Magyar gyártó
4 550 Ft

Szópárbaj társasjáték 

Alkoss szavakat és nyerj a szavak alkotásával!

Részletek

Szópárbaj társasjáték rakd ki a szavakat kizárólag vízszintesen, ballról jobbra vagy függőlegesen és felülről lefelé! Illeszd a betűket folyamatosan egymáshoz, és ha már nem tudsz hová rakni akkor jól vigyázz, hisz a betűnek a tetejére is rakhatsz egy új betűt. Ki lesz a győztes, és ki tud több értelmes szót kirakni?

Egy igazán szórakoztató szójáték, melyet gyerekek és felnőttek is egyaránt játszhatnak. 

Kisiskolás gyerekeknek ajánjuk a betűk és a szavak megtanulásához is, hisz játékos formában még könnyebben megy a tanulás!

 

A játék tartalma:

  • alaplemez
  • 120 db betűs idom

 

Ajánlott kor: 6 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
kommunikáció, szókincs, asszociációt, fogalmazási képességet, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,szövegértést,
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Magyar Gyártó
Cikkszám
700136
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!