Színes gyurma 5 színű

VAN
Raktárkészlet:
Színes gyurma 5 szinű-ovodavilag.hu
Színes gyurma 5 szinű-ovodavilag.hu
Színes gyurma 5 szinű-ovodavilag.hu
Színes gyurma 5 szinű-ovodavilag.hu
1 150 Ft

Színes gyurma 5 színű játsz a kedvenc játékoddal, hisz a gyurmázást nem lehet megunni.

Részletek

Színes gyurma 5 színű a gyurmázás a gyermekek kedvenc játéka. Gyurmázni jó és gyurmázni a kedvenc időtöltés oviban, bölcsiban vagy otthon is akár. Remek készségfejlesztő eszköz, mely a gyermekek kreativitását és kézügyességét fejleszti.

Ebben a készletben 5 db élénk színű tégelyes gyurma található.

A tégelyek tetéjével kisállat figurákat készíthetsz.

Színes tégelygyurma színei:

  • 1 tégely piros
  • 1 tégely sárga
  • 1 tégely kék
  • 1 tégely zöld
  • 1 tégely lila

 

A tégely mérete 1 tégelyben: 85 gramm

Adatok
Kategória
Gyurmák
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Fejlesztési terület
fantázia, kreativitás, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Gyártó
Kid's Toys
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Kid's Toys
Cikkszám
11002
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!