Szín és formafelismerő játék feladatlapokkal ruhaszárító

VAN
Raktárkészlet:
Szín és formafelismerő játék feladatlapokkal ruhaszárító
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Gogo Toys
18 990 Ft

Szín és formafelismerő játék feladatlapokkal ruhaszárító

Szortírozd a ruhákat színek és formák szerint ebben a készségfejlesztő fajátékban!

Részletek

Szín és formafelismerő játék feladatlapokkal ruhaszárító azonosítsa be gyermeke a feladatlapokon látható színeket és formáka, és azoknak megfelelően akassza fel a a ruhaszárítóra! Szortírozó doboz kicsit újabb kivitelben! A játék menete, hogy a feladatlapoknak megfelelően terigesse ki a gyermek a ruhákat!

A játék remekül fejleszti a gyermekek finommotorikus mozgását, a logikát, mind amellett megismerhetik a színeket és a formákat! A játék még számos fejlesztésre alkalmas szülői felügyelet mellett, hisz számolást és szókincset is fejleszthetnek vele!

 

Szín és formafelismerő játék feladatlapokkal ruhaszárító tartalma:

  • 1 db fadoboz
  • 1 db ruhaszárító állvány
  • 6 db kétoldalas feladatlap
  • ruhadarabok
  • csipeszek

 

Ajánlott életkor: 4-8 éveseknek

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Gogo Toys
Cikkszám
5239
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!