Számoljunk együtt - Vonatos készségfejlesztő játék

VAN
Raktárkészlet:
Számoljunk együtt-Vonatos készségfejlesztő játék
Számoljunk együtt-Vonatos készségfejlesztő játék
Számoljunk együtt-Vonatos készségfejlesztő játék
Számoljunk együtt-Vonatos készségfejlesztő játék
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Lena
2 450 Ft

Számoljunk együtt - Vonatos készségfejlesztő játék Lena készségfejlesztő játék, mely játékos formában tanulhatjuk meg a számokat.

Részletek

Számoljunk együtt - Vonatos készségfejlesztő játék tanuljuk meg a számokat ebben a szuper készségfejlesztő játék segítségével.

A Lena Számoljunk együtt! - vonatos készlet játékosan vezet be a számolás világába és a számok világában. A játék segítségével megtanulhatod a számok alakját és írását 0-tól 10-ig, valamint elsajátíthatod a kézen történő számolást is.

A képeket tartalmazó kártyákat össze tudod párosítani a megfelelő számokkal, majd a kártyákat egymás mögé helyezve egy vonatot építhetsz.

 

A szett tartalma:

  • 22 db kártya
  • 1 db filctoll
  • 1 db törlőkendő

 

Anyaga kartonpapír, műanyag és filc.

A kártyák rózsaszín, kék, lila, piros, sárga, narancssárga és zöld színei vidámságot sugároznak.

Ajánlott kor: 3 éves kortól 

 

A játék fejleszti a gyermekek finommotorikus mozgását, segít a számok megismerésében és megtanulásában, valamint az írásfejlesztésben.

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,finom-motorikus mozgást,formák, számok megismerése
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Lena
Cikkszám
LENA-42685
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!