Splash! társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Splash! társasjáték - ovodavilag.hu
Splash! társasjáték - ovodavilag.hu
Splash! társasjáték - ovodavilag.hu
Splash! társasjáték - ovodavilag.hu
Splash! társasjáték - ovodavilag.hu
Splash! társasjáték - ovodavilag.hu
1 890 Ft

Splash! társasjáték gyorsaság, pörgés és egy jó nagy szerencse, hogy ne pottyanj a vízbe!

Részletek

Splash! társasjáték mindenekelőtt építsétek fel a tornyot kockáról- kockára egyező színű, vagy egyező alakú formákból egymást követően. Azonban jól figyelj,  hogy túljárj az ellenfelek eszén, úgy válassz építőkövet, hogy a következő játékosnál dőljön le a torony! A torony egyszer csak összeomlott, és valaki a vízbe esett, a másik játékos pedig ezzel egy lépéssel közelebb került a győzelemhez! 

Gyors és pörgős társasjáték, melyhez egy kis szerencsére is szükséged lesz! Na, ezzel a játékkal megmutathatod, mennyire ügyesek az ujjaid, csak közben a kezed meg ne remegjen!

Splash! társasjáték tartalma:

  • 30 db fa építőkocka
  • 12 db vízcsepp alakú jelölő
  • játékszabály
  • fémdoboz csomagolás

Ajánlott életkor: 6 éves kortól

Játékosok száma: 2-6 játékos játszhatja

Adatok
Kategória
Társasjáték
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-6 játékos
Gyártó
Lifestyle
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Lifestyle Boardgames
Cikkszám
LS62944
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!