Speed Colors társasjáték kiegészítő csomag

VAN
Raktárkészlet:
Speed Colors társasjáték kiegészítő csomag
Kategória
Memória játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Lifestyle
1 990 Ft

Speed Colors társasjáték kiegészítő csomag hamár ismeritek a játékot és szeretitek, akkor szükségetek lesz erre a kiegészítő csomagra!

Részletek

Speed Colors társasjáték kiegészítő csomag állj készen további feladatokra, és színezz újra és újra, hogy te lenyél mindig a győztes. A Speed color társasjáték kiegészítője, amivel megválétoztathatod újra a győztest!

Készen állsz további feladatokra, és további pörgős játékra, hogy még több mindent memória-színezhess?
A Speed Colors kiegészítő csomag 12 új, eddig nem látott, színezhető feladatkártyát tartalmaz, valamint 6 új filccet törlőszivaccsal.

Újra játékra fel, ahol a színek dominálnak!

 

Itt találod a hozzá tartozó társasjátékot, katt ide!


A kiegészítő csomag tartalma:

  • 12 színezhető kártyát
  • 6 filcet törlőszivaccsal


Önmagában nem játszható, csak a Speed Colors tásasjáték kiegészítő csomagja.

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
gyorsaság, reflex, memória, figyelem, színek,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-5 játékos játszhatja
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Lifestyle Boradgames
Cikkszám
SPK1
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!