Smart játék mosogatógép

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Smart játék mosogatógép-ovodavilag.hu
Smart játék mosogatógép-ovodavilag.hu
Smart játék mosogatógép-ovodavilag.hu
Smart játék mosogatógép-ovodavilag.hu
Kategória
Szerepjátékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
HTI
7 650 Ft

Smart játék mosogatógép mosogass pont úgy mint anyu ezzel a szuper játék mosogatógéppel!

Részletek

Smart játék mosogatógép a modern házak elengedhetetlen kelléke a mosogatógép! Legyen neked is egy szuper játék mosogatógéped, ami a kis konyhád és házad kiegészítője, és mindennapi használatos kelléke! Pakold bele játék étkészleteidet és már indulhat is a mosogatás, point úgy mint anyu csinálja!

A Smart 2016-os játék mosogatógépe hang- és fényeffektekkel szórakoztat, így a játék még valóságosabbá válik! A mosogatógép ajtaja lenyitható, az edénytároló kihúzható, különböző mosási, szárítási funkciója van.

 

Smart játék mosogatógép tartalma:

  • edénytartó rács
  • 3 db tányér
  • 2 db csésze
  • 2 db kanál
  • 2 db villa és 2 db kés

 

A mosogatógép 3 db AAA típusú Micro elemmel működik, amelyeket a játék nem tartalmaz!

A játék mérete: 19 x 24 x 19 cm.

Ajánlott kor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
HTI
Cikkszám
HTI-1684022
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!