Smart Car Logikai játék

VAN
Raktárkészlet:
Smart Car Logikai játék
Smart Car Logikai játék
Smart Car Logikai játék
Smart Car Logikai játék
Kategória
Logikai játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Smart Games
7 990 Ft

Smart Car Logikai játék

Össze tudja rakni gyermeke a kisautót? Ezzel a logikai játékkal a gyermek a fejlődésével párhuzamosan bontakozik ki!

Részletek

Smart Car Logikai játék a kisautóa gyerekek egyik nagy kedvence, főleg akkor, ha azt még saját maga is rakhatja össze! Ebben a játékban az autó váza és az autót a gyermek rakja össze a tervrajzok alapján! Azonban figyelj, mert a tervrajzok egyre csak nehezednek! A játkban 96 feladvány található, melyek egyre inkább nehezedik!

 

Smart Car Logikai játék menete:

  • készítsd elő az autó alvázát és a fakockákat
  • válassz egy feladványt a feladatfüzetből
  • építsd meg az autót a 4 db fakockából, úgy, ahogy azt a feladatfüzetben látod

 

Ajánlott életkor: 4 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Smart Games
Cikkszám
3054
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!