Scrabble Junior társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Scrabble Junior társasjáték
9 990 Ft

Scrabble Junior társasjáték a legkissebbek szójátéka

Részletek

Scrabble Junior társasjáték a legkissebbek szójátéka, már 6 éves kortól tudják játszani, és ezzel akár a szókincsüket is tudjuk fejleszteni! A lényege szinte ugyan az mint a felnőtt változatban, ebben azonban képek is a rendelkezésedre állnak, hogy a megfelelő szavakat ki tudd rakni! Igyekezz a jutalommezőt lefedni, és abból is minél többet, hogy a játékot Te nyerd meg!

 

A játék tartalma:

  • Kétoldalas játéktábla
  • 84 betűkocka
  • Betűtartó zsák
  • 29 kék, 16 piros korong
  • Játékszabály

 

Ajánlott kor: 6 éves kortól

Adatok
Kategória
Társasjáték
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Fejlesztési terület
logika, memória, gyorsaság, szókincs fejlesztő
Gyártó
Mattel
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Mattel
Cikkszám
Y9737
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!