Roly Poly Kelj Fel Jancsi Csibés - Huanger

VAN
Raktárkészlet:
Roly Poly Kelj Fel Jancsi Csibés - Huanger
Roly Poly Kelj Fel Jancsi Csibés - Huanger
Roly Poly Kelj Fel Jancsi Csibés - Huanger
Roly Poly Kelj Fel Jancsi Csibés - Huanger
Kategória
Készségfejlesztő babajátékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

0-1 éveseknek
Gyártó
Huanger
1 590 Ft

Roly Poly Kelj Fel Jancsi Csibés - Huanger

Kelj fel állatka, mely vidám színeivel és csibés formájával a gyermekek kedvence lesz!

Részletek

Roly Poly Kelj Fel Jancsi Csibés - Huanger a babák igazán kedvelik a kelj fel állatkákat, hisz akár mennyire szeretnék eldönteni őket, nem tudják! Ez a csibe alakú kelj fel állatka igazi kedvence lesz a babáknak! Élénk színeivel szinte vonza a babák figyelmét! A csibe taraját úgy alakították ki, hogy puha rágóka anyagból legyen, így a baba nem tudja megütni vele magát!

 

Roly Poly Kelj Fel Jancsi Csibés - Huanger jellemzői:

  • anyag: műanyag
  • ajánlott kor: újszülött kortól
  • csibe mérete: 13x9x8 cm
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Huanger
Cikkszám
739423
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!