Rajzolni tanulok lépésről lépésre letörölhető filccel lányos

-9%
VAN
Raktárkészlet:
Rajzolni tanulok lépésről lépésre letörölhető filccel lányos
2 180 Ft
1 990 Ft

Rajzolni tanulok lépésről lépésre lányos tanuljunk meg együtt szépen rajzolni!

Részletek

Rajzolni tanulok lépésről lépésre lányos letörölhető filccel melyet kifejezetten fiúknak ajánlunk a minták mikatt.

Tanuljunk meg rajzilni a gyermekünkkel és ez a fejlesztő játék segítségedre lesz. Kedves kis lányos mintáival elsajátíthatod a rajzolás alapjait lépésről lépésre.

ne izgulj, ha nem sikerül valami elsőre, hisz a játékban található szivaccsal könnyen letörölheted és már kezdheted is az egészet előről.

 

Az egymásra épülő részletekből összeáll egy kedves figura, így játékosan tanítja meg a gyermekeknek a rajzolás alapjait.

 

A Játék tartalma:

  • 1 db kétoldalas rajztáblát,
  • 2 db 16 oldalas füzetet,
  • 1 db szivacsot, 
  • 1 db filctollat tartalmaz

 

Ajánlott kor: 5 éves kortól ajánlott.

A  játék fejleszti a gyerekek finommotorikus készségét, kézügyességét a kreativitást és a képzelőerőt. A fejlesztő füzetekben különböző fiús képek látható.

Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi játékokat gyermekednek!

Miért jó nálunk vásárolni?

Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen!

Vásárolj a legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából!

Adatok
Kategória
Rajzolás, Festés
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,finom-motorikus mozgást,színek megismerése,formák,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-2 játékos
Gyártó
D-Toys
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Dohány toys
Cikkszám
05100200
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!