Quoridor Mini logikai társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Quoridor Mini logikai társasjáték
Quoridor Mini logikai társasjáték
Quoridor Mini logikai társasjáték
Quoridor Mini logikai társasjáték
Kategória
Logikai játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Gigamic
5 990 Ft

Quoridor Mini logikai társasjáték lépj át elsőként az ellenfél alapvonalára!

Részletek

Quoridor Mini logikai társasjáték útvesztő a fatáblán!

A cél átjutni elsőként az ellenfél kezdővonalára, kikerülve az időközben táblára helyezett akadályokat! Legyél eszes és építs akadályokat ellenfeled bábui elé! Légy résen, mert kiút mindig van, ki lesz az első aki megtalálja a legrövidebb útvonalat?

 

A játék fejleszti a logikus gondolkodást, kombinációt.

 

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Játékosok száma: 2-4 játékos játszhatja

 

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
logika,
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Gigamic
Cikkszám
301042
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!