Plüssbaba 34 cm - Odette - Djeco

VAN
Raktárkészlet:
Plüssbaba 34 cm - Odette - Djeco-ovodavilag.hu
Plüssbaba 34 cm - Odette - Djeco-ovodavilag.hu
Plüssbaba 34 cm - Odette - Djeco-ovodavilag.hu
Plüssbaba 34 cm - Odette - Djeco-ovodavilag.hu
Plüssbaba 34 cm - Odette - Djeco-ovodavilag.hu
Plüssbaba 34 cm - Odette - Djeco-ovodavilag.hu
Kategória
Rongybaba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

1-2 Éveseknek
Gyártó
Djeco
8 990 Ft

Plüssbaba 34 cm - Odette - Djeco gyönyörű egyéniséggel rendelkező, egyedi megjelenésű öltöztethető plüssbaba.

Részletek

Plüssbaba 34 cm - Odette - Djeco minőségi rongybaba, akkor csak a Djeco babák lehetnek ezek! A plüss babák gyönyörűen kidongozott éde játékbabák! Titokzatos személyiségével tökéletesen bele illik a Mistinguettes lányok klubjába. A plüssbabák a lányok kedvenc első játékaik! Djeco játékbabák a legjobb minődégben!

Vásároljon gyermekének minőségi plüss játékbabát ajándékba!

 

Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
MG-45400
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!