Pályaépítő Omnino - Bolyongolyó

VAN
Raktárkészlet:
Pályaépítő Omnino-Bolyongolyó-ovodavilag.hu
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Bolyongolyó
3 990 Ft

Pályaépítő Omnino - Bolyongolyó golyópályaépítő játék alapkészlete.

Részletek

Pályaépítő Omnino - Bolyongolyó A Bolyongolyó Omnino a kezdő, vagy ha már van ta gyermeknek több elemből lévő készlete, akkor  bővítőkészletként szolgál. Korai életkorban   érdemes ezzel  a készlettel kezdeni, mert a gyermek az egyszerű építmények készítésén ismerkedhet az építőelemek funkcióival. 

Az építőjátékok közül kiemelkedővé teszi az építőelemek kialakítása, az elemek összeépítésével kialakítható emelkedők és lejtők akadálymentes felépíthetősége. Minden egyes építőelem, mindegyik építőkocka-modul úgy van megtervezve, hogy bármilyen meredek, vagy bármilyen kanyargós  pályát épít is belőle a gyermek az elemek pontosan illeszkedjenek.  A Bolyongolyó pályaépítő elemei lego-technikával kapcsolhatók össze. A pálya építésénél a gyermek a saját elgondolása alapján építheti a mederrel, úgynevezett gurítóárokkal kialakított elemekből a golyópályát, de kedve szerint építhet bármilyen más építményt is a különböző nagyságú és színű építőkockákból. Az építőkockák színvilága a gyermekekhez közel álló: piros, sárga, zöld alapszínek, szürke kiegészítő elemekkel. A pályaépítő alapcsomag fokozatosan bővíthető további építő elemekkel, gyűjthető, szükség esetén a hiányzó elemek kis kiszerelésekben pótolhatók.

A Bolyongolyó pályaépítő, izgalmas, örömteli, cselekedve gondolkodtató játék, amely játék közben mutatja meg a gyermeknek az alapvető fizikai összefüggéseket. Mindezen túl alkotó gondolkodásra serkentő építőjáték.

Készségfejlesztő hatása nem csak átlagosan fejlett, de a kiemelkedő képességű, és a lassabban fejlődő gyermekeknél is hamarosan megmutatkozik. Ez a játék segíti a motorikus képességek fejlődését, a téri összefüggések, az irányok azonosítását, differenciálását. Az építés és játék használata közben észrevétlenül fejlődnek az elemi kognitív képességek, úgymint forma, nagyság, szín, mennyiség differenciálása, a problémamegoldó gondolkodás, a figyelem koncentráció és a tartós figyelem. Kialakul a motiváció a feladat végzésre, javul a gyermek önértékelése.. A pályaépítő játék Inspirál a kísérletezésre, lehetővé teszi fizikai törvényszerűségek játékos megfigyelését. A játék kooperatív jellegű, nagymértékben segíti a társas kapcsolatok fejlesztését, a társas alkalmazkodást. Családi játékként játszva segíti a családtagok egymásra figyelését, kapcsolatuk harmonikusabbá válását.

Ajánlott kor: 5 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
figyelmet,koncentrációt,kombinációs készséget,logikát,finom-motorikus mozgást
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Bolyongolyó
Cikkszám
BG036
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!