Pályaépítő - Bolyongolyó

VAN
Raktárkészlet:
Pályaépítő - Bolyongolyó
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Bolyongolyó
18 490 Ft

Pályaépítő - Bolyongolyó kooperatív társas-építőjáték, pályaépítő, csoportjáték, fejlesztőjáték. 4 az 1-ben csomag.

Részletek

Pályaépítő - Bolyongolyó csoportépítő, bizalom erősítő társas -, építőjáték

A Bolyongolyó Tercio pályaépítő játék alkalmas az egyéni és a közös játékra, építésre. Óvodai és iskolai közösségben több féle, előre megbeszélt szabály szerint építhetnek a gyermekek. Lehet versenyt rendezni, de lehet az együttműködés eredményességének is örülni a felépített pályáknál. A célzott fejlesztő foglalkozások kiemelkedő eszköze lehet a jól felkészült pedagógus kezében a Bolyongolyó Terció pályaépítő. Használható különböző mennyiségek, nagyságok, relációk bemutatására, érzékeltetésére a számtan foglalkozásokon.

 

Azoknak a közösségi csoportoknak ajánljuk a pályaépítő játékot, ahol a legfontosabb cél a gyermekek alkotó képességének, kreatív személyiségének a kibontakozatatása.

 

Pályaépítő - Bolyongolyó tartalma:

  • 150 db építő elem
  • 4 db golyó

 

Ajánlott életkor: 5 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Bolyongolyó
Cikkszám
BG11547
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!