Pályaépítő - Bolyongolyó Primo

VAN
Raktárkészlet:
Pályaépítő-Bolyongolyó Primo-ovodavilag.hu
7 890 Ft

Pályaépítő - Bolyongolyó Primo játék építőelemeiből egyrészt bármilyen építmény építhető, speciálisan azonban pályaépítő játék.

Részletek

Pályaépítő - Bolyongolyó Primo a játék építőelemeiből egyrészt bármilyen építmény építhető, speciálisan azonban pályaépítő,  ha a készlet részét képező golyókat is felhasználják a játékhoz, akkor golyópálya építőjáték. A golyópálya építő során a lejtőket úgy kell megválasztani, hogy a kiválasztott golyó végig tudjon gurulni rajta, ne ugorjon ki a beiktatott kanyarok valamelyikében. A lejtő lejtésszöge és a golyó nagysága, súlya, összhangja fontos ahhoz, hogy a golyó végig guruljon a felépített pályán.

Más hasonló játékokkal szemben a Bolyongoló  golyópálya építése kísérletező játék, a gyermek a saját próbálkozásai alapján találja meg a megfelelő lejtőszöghöz a megfelelő lejtésű építőelemeket. Saját munkája alapján tapasztalhatja meg a lejtőszögek nagyságának és a leguruló tárgyak, golyók gyorsulásának az összefüggéseit, a kanyarok  helyének a fontosságát.

A játék fejleszti a problémamegoldó gondolkodást, annál inkább, mert ez a gondolkodásmód fejlődésében magában foglalja a próbálgatást, mint megoldási módszert. A próbálgatással megoldott feladatok tapasztalata alapozza meg a valódi, elméleti problémamegoldó gondolkodásmódot. Ezzel a játékkal természetes és örömteli eszközt, játékot adhatnak a szülők gyermekük kezébe, már óvodás korban is. A Bolyongolyó pályaépítő  kisiskolás korban mint kreatív, alkotó eszköz vállal részt a gyermekek sokirányú fejlődésében.

A játék kooperatív jellegű, segíti a társas kapcsolatok fejlődését, a társas alkalmazkodást. Családi játékként játszva segíti a családtagok egymásra figyelését, kapcsolatuk harmonikusabbá válását.

 

A Bolyongolyó primo tartalma: 

  • (50 elem + 1 alaplap + 4 db színesgolyó műanyag dobozban) pályaépítő játék további modulokkal bővíthető.

 

Ajánlott életkor: 5 éves kortól

Adatok
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,finom-motorikus mozgást,koordinációt,
Gyártó
Bolyongolyó
Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Gyártó
Bolyongolyó
Cikkszám
BG0501
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!