Pályaépítő - Bolyongolyó Primo

VAN
Raktárkészlet:
Pályaépítő-Bolyongolyó Primo-ovodavilag.hu
7 890 Ft

Pályaépítő - Bolyongolyó Primo játék építőelemeiből egyrészt bármilyen építmény építhető, speciálisan azonban pályaépítő játék.

Részletek

Pályaépítő - Bolyongolyó Primo a játék építőelemeiből egyrészt bármilyen építmény építhető, speciálisan azonban pályaépítő,  ha a készlet részét képező golyókat is felhasználják a játékhoz, akkor golyópálya építőjáték. A golyópálya építő során a lejtőket úgy kell megválasztani, hogy a kiválasztott golyó végig tudjon gurulni rajta, ne ugorjon ki a beiktatott kanyarok valamelyikében. A lejtő lejtésszöge és a golyó nagysága, súlya, összhangja fontos ahhoz, hogy a golyó végig guruljon a felépített pályán.

Más hasonló játékokkal szemben a Bolyongoló  golyópálya építése kísérletező játék, a gyermek a saját próbálkozásai alapján találja meg a megfelelő lejtőszöghöz a megfelelő lejtésű építőelemeket. Saját munkája alapján tapasztalhatja meg a lejtőszögek nagyságának és a leguruló tárgyak, golyók gyorsulásának az összefüggéseit, a kanyarok  helyének a fontosságát.

A játék fejleszti a problémamegoldó gondolkodást, annál inkább, mert ez a gondolkodásmód fejlődésében magában foglalja a próbálgatást, mint megoldási módszert. A próbálgatással megoldott feladatok tapasztalata alapozza meg a valódi, elméleti problémamegoldó gondolkodásmódot. Ezzel a játékkal természetes és örömteli eszközt, játékot adhatnak a szülők gyermekük kezébe, már óvodás korban is. A Bolyongolyó pályaépítő  kisiskolás korban mint kreatív, alkotó eszköz vállal részt a gyermekek sokirányú fejlődésében.

A játék kooperatív jellegű, segíti a társas kapcsolatok fejlődését, a társas alkalmazkodást. Családi játékként játszva segíti a családtagok egymásra figyelését, kapcsolatuk harmonikusabbá válását.

 

A Bolyongolyó primo tartalma: 

  • (50 elem + 1 alaplap + 4 db színesgolyó műanyag dobozban) pályaépítő játék további modulokkal bővíthető.

 

Ajánlott életkor: 5 éves kortól

Adatok
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,finom-motorikus mozgást,koordinációt,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Gyártó
Bolyongolyó
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Bolyongolyó
Cikkszám
BG0501
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!