PAOLA REINA CARLA BALERINA KÉK TÜLL RUHÁBAN JÁTÉKBABA 32 CM

VAN
Raktárkészlet:
Paola Reina Carla Balerina kék tüll ruhában játékbaba 32 cm - ovodavilag.hu
Kategória
Hajas baba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Paola Reina
19 990 Ft

Paola Reina Carla Balerina kék tüll ruhában játékbaba 32 cm az ellenállhatatlan balerina baba édes tütben!

Részletek

Paola Reina Carla Balerina kék tüll ruhában játékbaba 32 cm balettozz együtt akár egy balerina, a kedvenc tütü szoknyás balerina játékbabáddal! Gyönyörű színeivel és a kék tütüjével ámulatba ejt! Ez a gyönyörű hajasbaba kiváló minőségű, precízen kidolgozott anyagból készült. A tütüjét, akár át is cserélheted, hisz a ruhája levehető! A játékbaba feje és végtagjai mozhathatók! 

Paola Reina Carla Balerina kék tüll ruhában játékbaba 32 cm jellemzői: 

  • szemei nem csukódnak
  • a játék hajasbaba kemény testű
  • fürdethető
  • ruhái levehetők
  • mérete: 32 cm

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Paola Reina
Cikkszám
04448
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!