Óra feladatlapokkal fejlesztő játék-Miniland

VAN
Raktárkészlet:
Óra feladatlapokkal fejlesztő játék-Miniland
Óra feladatlapokkal fejlesztő játék-Miniland
Óra feladatlapokkal fejlesztő játék-Miniland
Óra feladatlapokkal fejlesztő játék-Miniland
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Miniland
3 450 Ft

Óra feladatlapokkal fejlesztő játék-Miniland tanuljuk meg az órát játékosan

Részletek

Óra feladatlapokkal fejlesztő játék-Miniland tanujuk meg az órát, feladatlapokkal és a bőröndben egy játék órát is találsz a könnyebb tanulás érdekében. Állítsd be az órát úgy, hogy a helyes időt mutassa, így könnyen megjegyzed, hogy is működik valójában az óra, és hogy mit mutat a kis mutató és mit mutat a nagymutató.

Adjuk a gyerekek kezébe a műanyag órát és mutassuk meg, hogy hogyan mozognak a mutatók.Így saját tapasztalataik útján tanulhatják meg azt, hogy a kismutató egy köre alatt a nagymutató hogyan mozog.

 

Kisiskolások kimondottan ajánljuk, hisz ha játékos formában tanulják az órát, könnyebben elsajátítják. Egyszerűbb szemléltetni a számukra.

 

A doboz tartalma:

  • 1 db óra (kézzel állítható)
  • 12 db kétoldala felatlap

 

Ajánlott kor: 6 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-2 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Miniland
Cikkszám
ML952822
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!