Nyomda fadobozos (tengeri állatos)

VAN
Raktárkészlet:
Nyomda fadobozos (tengeri állatos)
Kategória
Nyomdák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
1 400 Ft

Nyomda fadobozos (tengeri állatos)

A gyerekek nagy kedvencei a nyomdák, mellyel nem lehet abbahagyni a kreatívkodást!

Részletek

Nyomda fadobozos (tengeri állatos) ebben az állatos nyomdakészletben mindent megtanálsz amire a tökéletes nyomdázáshoz szükséges! Alkoss gyönyörű képeket a nyomdák segítségével! 

A nyomdázás remekül fejleszti a gyerekek finommotorikus mozgását és a fantáziát, kreativitást!

 

Nyomda fadobozos (tengeri állatos) tartama:

  • 16 db nyomda
  • 2 db festékpárna
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Nyomda
Cikkszám
2618-A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!