Noé bárkája (Two by two) Orchard Toys OR053

VAN
Raktárkészlet:
Noé bárkája (Two by two) Orchard Toys OR053
Noé bárkája (Two by two) Orchard Toys OR053
Noé bárkája (Two by two) Orchard Toys OR053
Noé bárkája (Two by two) Orchard Toys OR053
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Orchard Toys
5 370 Ft

Noé bárkája (Two by two) Orchard Toys OR053

Nyakunkon az özönvíz, itt az ideje beszállni Noé bárkájába! 

Az Orchard Toys vidám, óvodásoknak készült játékában a memóriánkat kell próbára tenni: vajon minden állat megtalálta már a párját és bekerült a bárkába?

A mókát fokozza a 3D-s bárka valamint Noénak és feleségének alakja.

Részletek

Noé bárkája (Two by two) Orchard Toys OR053 az Orchard Toys vidám, óvodásoknak készült játékában a memóriánkat kell próbára tenni: vajon minden állat megtalálta már a párját és bekerült a bárkába? A mókát fokozza a 3D-s bárka valamint Noénak és feleségének alakja.

 

Az Orchard Toys Noé bárkája játékának tartalma:

  • 3D-s bárka
  • 42 kerek lapka
  • 2 karakterlapka
  • játékszabály
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-4 játékos játszhatja
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Orchard Toys
Cikkszám
4451
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!